Wie is MPE Techniek BV ?
Wat kunnen wij voor u betekenen ?

MPE Techniek BV bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die in 2008 besloten hebben om al hun kennis en ervaring te bundelen om kleine en middelgrote bedrijven de kans te geven hun idee, product of dienst verder door te ontwikkelen en uiteindelijk te kunnen verzilveren.

Wij ondersteunen uw onderneming tijdens het gehele proces: bij het uitwerken van uw idee tot aan het op de markt brengen van uw product, in binnen -en buitenland. Alle benodigde fases kunnen wij voor u verzorgen en daarnaast bieden we de mogelijkheid om van elk afzonderlijk specialisme van onze medewerkers gebruik te maken. Ons team is opgebouwd uit personen die hun sporen hebben verdiend op alle facetten van het technische, logistieke en commerciële speelveld. We denken allen vanuit hetzelfde perspectief, namelijk het doel van de klant. Primair wordt er gekeken naar wat uw doelstelling is, van daaruit zetten wij marketing, strategie, vormgeving en techniek in.

Omdat mensen en organisaties het best functioneren als ze doen waarin ze goed zijn, is outsourcing van product en/of dienst onvermijdelijk als het gaat om het gezonder maken van de bedrijfsvoering.

Zolang er op deze gebieden onzekerheden zijn, of uw volume te laag is, is uitbesteding via een specialist als MPE Techniek B.V vaak de beste vorm om ervaring op te doen. Direct zelf doorspringen naar outsourcing is lastig en meestal niet rendabel. MPE techniek BV wil uw bedrijf hierbij de helpende hand bieden zodat u niet geconfronteerd wordt met onaangename verrassingen!

Contact

MPE Techniek BV
Tuindersweg 28b
2676 BH, Maasdijk
The Netherlands

Tel.  +31 (0)174 52 80 77

Mail. info@mpetechniek.nl
              nederlands  english