Asbaktegel


Website www.asbaktegel.com

In 2009 werd MPE Techniek BV benaderd door een ontwikkelaar van straatmeubilair met de vraag om een oplossing voor de overlast van peuken en kauwgom te optimaliseren. Na het opstellen van een pakket van eisen zijn we samen met de klant in enkele brainstormsessie tot een concept gekomen waar onze engineers mee aan de slag gegaan zijn.

Met de uiteindelijke uitwerking van het concept en een scherpe offerte (na een korte leveranciersselectie) werd het de klant direct duidelijk dat naast optimalisatie van het product er ook nog een forse kostprijsverlaging mogelijk was geworden. Naast deze voordelen betekende dit ook dat MPE Techniek alle zorgen uit handen zou kunnen nemen wat betreft de productie, logistiek en kwaliteitscontrole. 

Om uiteindelijk helemaal zorgeloos het succes van het idee te kunnen verzilveren hebben wij op verzoek van de klant een marketingstrategie en eigen website ontwikkeld (www.asbaktegel.com). Naast deze ontwikkelingen hebben we ook de investering qua voorraad en marketing op ons genomen en de gehele logistiek uit handen genomen. Deze combinatie is uiteindelijk een groot succes gebleken met als uiteindelijk resultaat dat de Asbaktegel volledig geaccepteerd is in het straatbeeld.

Kortom: Een zorgeloze weg naar succes!

Contact

MPE Techniek BV
Tuindersweg 28b
2676 BH, Maasdijk
The Netherlands

Tel.  +31 (0)174 52 80 77

Mail. info@mpetechniek.nl
              nederlands  english