Draai- en freesbewerkingen


Website ------

Voor al uw draai-en freeswerk kunt u bij ons terecht. Kleine series en prototypes kunnen we snel in eigen huis vervaardigen, of bij 1 van onze gespecialiseerde toeleveranciers. Alles wordt geproduceerd volgens uw specificaties en werktekening met de gevraagde toleranties en eisen. Heeft u geen werktekening of specificaties: dan kunnen wij die voor u opstellen aan de hand van uw voorbeeld of idee.

Heeft u problemen met een bestaand product of twijfelt u aan de door u opgestelde specificaties? U kunt onze engineers raadplegen tijdens het specificeren of bij het oplossen van een bestaand probleem. Met hun kennis van draai- en freeswerk, eventueel in samenwerking met ons grote professionele netwerk van leveranciers, zorgen wij voor het opstellen van de juiste specificaties.

Voor zowel gecompliceerd als eenvoudig serie werk hebben wij een groot netwerk van toeleveranciers waarbij we u tevens de mogelijkheid bieden uw producten in lage loonlanden te laten produceren. Wij doen dat o.a. in Azië waar wij al 10 jaar zaken doen met vele professionele leveranciers.

Ook hebben wij daar onze eigen medewerkers die onze toeleveranciers bij staan tijdens het opstarten van de productie en zowel tijdens als achteraf het produceren zorgen voor de kwaliteitscontrole. Net als onze toeleveranciers hebben wij ook in Maasdijk onze eigen moderne meetmachines.

De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit ligt dus geheel bij ons. U heeft alleen de lusten en wij de lasten!

Contact

MPE Techniek BV
Tuindersweg 28b
2676 BH, Maasdijk
The Netherlands

Tel.  +31 (0)174 52 80 77

Mail. info@mpetechniek.nl
              nederlands  english