Gietwerk & CNC bewerkingen


Website ------

U kunt bij ons terecht voor alle soorten gietwerk en bewerkingen.Vooral ons netwerk in Azië, waar we al 10 jaar lang zaken doen met geoutilleerde toeleveranciers, is uiterst geschikt voor uitbesteding en (na)bewerking.

Ook hebben we daar onze eigen medewerkers die onze toeleveranciers bij staan tijdens het opstarten van de productie en zowel tijdens als achteraf het produceren zorgen voor de kwaliteitscontrole. Net als onze toeleveranciers hebben wij onze eigen moderne meetmachines.

Door de goede relatie met onze leveranciers hoeft u bij ons niet direct zeer grote aantallen te bestellen, maar zijn er al mogelijkheden vanaf series per 500 stuks afhankelijk van omvang en gewicht van het product. Natuurlijk vangen wij pas aan met de serieproductie nadat de matrijs en de monsters gereed zijn, welke door u beoordeeld kunnen worden.

Het is bekend dat de matrijskosten in Europa vanaf 5 tot 10 keer hoger zijn dan matrijzen uit de lage loonlanden, maar ervaring en kennis zijn uiterst belangrijk bij de uiteindelijke leverancierskeuze.

U bent bij ons tevens aan het goede adres voor al uw CNC draai-en of freeswerk. Kleine series of prototypes kunnen wij in eigen huis verzorgen en hebben hiervoor de beschikking over 2 CNC draaibanken en 2 CNC bewerkingcentra. Ook beschikken wij in eigen huis over een  3D meetmachine waardoor wij  altijd de gevraagde kwaliteit kunnen leveren. We hebben ook de mogelijkheid om de gietstukken ter plaatse te laten spuiten/poedercoaten of kunnen dat achteraf in onze eigen fabriek voor u verzorgen.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om eventuele assemblage werkzaamheden uit uw handen te nemen. Naast een lagere kostprijs heeft u dus ook uw handen vrij!

Contact

MPE Techniek BV
Tuindersweg 28b
2676 BH, Maasdijk
The Netherlands

Tel.  +31 (0)174 52 80 77

Mail. info@mpetechniek.nl
              nederlands  english