PaintGripper


Website www.paintgripper.com

Schilder EENVOUDIG en VEILIG met je handen vrij

Wanneer je aan het schilderen bent is de grootste angst dat je verfblik van de ladder zal gaan vallen of dat je met verf besmeerde handen krijgt. De verf druipt ook altijd langs het verfblik en uiteindelijk ben je meer tijd bezig met veiligheid en schoonmaken dan met het schilderen. Daar moest een oplossing voor komen en na het doorlopen van de bekende 4 stappen kunnen we met trots melden dat deze uitvinding wereldwijd een succes gebleken is :

Hoewel u de PaintGripper alleen zou kunnen gebruiken wanneer u op een ladder staat te schilderen, is het natuurlijk ook mogelijk om hem te gebruiken als u gewoon op de begane grond/vloer. Ook daar zorgt hij ervoor dat u makkelijk en veilig kunt werken. Het gebeurt namelijk vaak dat je moet opletten als het verfblik op een keukentrap staat dat je er niet tegen aan stoot en alsnog het verfblik er af valt met alle gevolgen van dien. Gewoon de PaintGripper tegen het raam vastzuigen!

Als het oppervlak vlak en niet porues is, kan de PaintGripper ook gebruikt worden op bijvoorbeeld houten of kunststof panelen voor gevelbekleding en schuttingen. Op deze manier kunt u niet alleen kozijnen, maar bijna alle van uw huis of gebouw schilderen. De PaintGripper kan bijna overal gebruikt worden!

De PaintGripper is een uniek en eenvoudig middel om uw verfwerk eenvoudig, makkelijk, veilig en professioneel aan te pakken. Door twee zuignappen is de PaintGripper eenvoudig en veilig tegen elk glad en niet-poreus oppervlak vast te zetten, zodat u uw handen helemaal vrij hebt om veilig te schilderen (bijvoorbeeld uw kozijn). Er is geen gevaar meer dat u de pot verf van de ladder kan stoten! Wanneer er geen mogelijkheid is om de PaintGripper vast te zuigen, dan kan de PaintGripper natuurlijk ook gewoon stabiel worden neergezet.

Contact

MPE Techniek BV
Tuindersweg 28b
2676 BH, Maasdijk
The Netherlands

Tel.  +31 (0)174 52 80 77

Mail. info@mpetechniek.nl
              nederlands  english